IJTIMOIY TARMOQLARNING O‘SMIRLAR HAYOTIDAGI O‘RNI - Shoqulova Nozima Sharofovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘smirlar hayotidagi o‘rni va ularning psixologik,  ijtimoiy  hamda  ma’naviy  rivojlanishiga  ta’siri  yoritilgan.  Ijtimoiy tarmoqlarning foydali jihatlari bilan bir qatorda salbiy ta’sirlari ham tahlil qilingan. Shuningdek,  o‘smirlarda  internet  madaniyatini  shakllantirish  va  ularni  virtual muhitdagi xavflardan himoya qilish masalalari haqida fikr yuritilgan.