O‘SMIR YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Odiljonova Sadoqat Abdulloyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada o‘smir  yoshidagi  o‘quvchilarning  psixologik  xususiyatlari, ularning  emotsional,  ijtimoiy  va  intellektual  rivojlanish  jarayonlari  yoritilgan. O‘smirlik davrida yuz beradigan psixologik o‘zgarishlar, xulq-atvor va muloqotdagi o‘ziga xos jihatlar tahlil qilingan. Shuningdek, o‘smirlarni to‘g‘ri tarbiyalashda oila, maktab va psixologik xizmatning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.