TARBIYASI QIYIN VA O`ZLASHTIRISH JARAYONIDA PSIXOLOGIK QIYINCHILIKLARGA UCHRAGAN O`QUVCHILAR BILAN MASHGʻULOTLAR OLIB BORISH - Ochilova Hilola Sayfullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  tarbiyasi  qiyin  va  o‘zlashtirish  jarayonida  psixologik qiyinchiliklarga uchragan o‘quvchilar bilan mashg‘ulotlar olib borishning samarali usullari yoritilgan. O‘quvchilarda uchraydigan xulq-atvor muammolari, emotsional zo‘riqish  va  ta’limdagi  qiyinchiliklarning  kelib  chiqish  sabablari  tahlil  qilingan. Shuningdek,  psixologik  korreksiya,  individual  yondashuv  va  profilaktik mashg‘ulotlarning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.