O’SMIRLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA ULAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Sodiqova Mahliyo Muhammadovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada o‘smirlik davrida yuzaga keladigan psixologik, emotsional va ijtimoiy  muammolar  hamda  ular  bilan  ishlashning  samarali  psixologik  yechimlari yoritilgan.  O‘smirlik  davridagi  ruhiy  o‘zgarishlar,  xulq-atvor  muammolari  va muloqotdagi  qiyinchiliklar  tahlil  qilinib,  ularni  bartaraf  etishda  oila,  maktab  va psixologik xizmatning ahamiyati haqida fikr yuritilgan.