MAKTABDA IQTIDORLI O`QUVCHILAR BILAN ISHLASHNING SAMARALI PSIXOLOGIK USULLARI - Karimovna Sora To'xtayeva, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTASIYA Mazkur  maqolada  maktabda  iqtidorli  o‘quvchilar  bilan  ishlashning  samarali psixologik  usullari  yoritilgan.  Iqtidorli  o‘quvchilarning  psixologik  xususiyatlari, ularning qobiliyatini rivojlantirish omillari hamda individual yondashuvning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik qo‘llab-quvvatlash va zamonaviy pedagogik metodlarning o‘rni haqida fikr yuritilgan.