INTERNET XIZMAT TURLARI VA ULARNING RIVOJLANIB BORISH TENDENSIYALARI - Rajaboyev Shahboz Shodi o'g'li,; Uzaqov Og’abek, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  internet  xizmat  turlarining  zamonaviy  jamiyatdagi  o‘rni, ularning  asosiy  ko‘rinishlari  va  rivojlanib  borish  tendensiyalari  keng  yoritilgan. Internet xizmatlarining ta’lim, biznes, kommunikatsiya, tibbiyot, davlat boshqaruvi va iqtisodiyotdagi  ahamiyati  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  zamonaviy  internet texnologiyalarining  rivojlanishi  natijasida  yuzaga  kelayotgan  yangi  imkoniyatlar, raqamli xizmatlar hamda istiqbolli yo‘nalishlar haqida batafsil ma’lumot berilgan.