SOG‘LOM SHAXS HAYOTIDA PSIXOLOGIK XIZMATNING O‘RNI - Umirova Nilufar Baxtiyorovna,; Ibragimova Shohista Toʻlqin qizi,; Suvanova Sevara Ishkuvatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur maqolada sog‘lom shaxs hayotida psixologik xizmatning ahamiyati, uning inson ruhiy salomatligini mustahkamlashdagi o‘rni, psixologik xizmatning zamonaviy shakllari, psixoprofilaktika, psixodiagnostika, psixokorreksiya va psixologik maslahat yo‘nalishlari orqali sog‘lom shaxsni shakllantirish masalalari keng yoritiladi.