MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Radjabova Guljayna Oʻmirzakovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchilarning  kasb  tanlash  jarayonida  duch  keladigan muammolari  va  ularning  psixologik  yechimlari  yoritilgan.  Kasb  tanlashga  ta’sir etuvchi omillar, o‘quvchilarning qiziqish va qobiliyatlarini aniqlash masalalari hamda psixologik  yordamning  ahamiyati  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  maktab  psixologi, o‘qituvchi va ota-onalarning hamkorligi orqali kasb tanlashdagi muammolarni bartaraf etish yo‘llari bayon etilgan.