TAʼLIM TIZIMIDA KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O'QUVCHILARNING RUHIY BARQARORLIKLARINI TAʼMINLASH - Karimova Mardona Ulugʻbekovna; Yakubova Dilnoza Karimovna (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  taʼlim  tizimida  kichik  maktab  yoshidagi  o‘quvchilarning ruhiy  barqarorligini  taʼminlash  masalalari  yoritilgan.  Bolalarning  emotsional rivojlanishi, maktabga moslashuvi hamda psixologik muhitning ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek,  ruhiy  barqarorlikni  shakllantirishda  oila,  maktab  va  psixolog hamkorligining ahamiyati ko‘rsatib berilgan.