KASBIY TA’LIMDA INGLIZ TILINI O‘QITISHDA KOMMUNIKATIV YONDASHUV SAMARADORLIGI - Abdurazakova Gulmiraxon Abduvosi kizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqola  kasbiy  ta’lim  muassasalarida  ingliz  tilini  o‘qitishda kommunikativ  yondashuvning  samaradorligini  o‘rganishga  bag‘ishlangan. Kommunikativ yondashuv nafaqat til bilimini oshirish, balki talabalar orasida muloqot va  interaktiv  ko‘nikmalarni  rivojlantirishga  xizmat  qiladi.  Maqolada  ingliz  tilini o‘qitishda  yangi  pedagogik  texnologiyalar,  interfaol  mashg‘ulotlar  va  real  hayotiy vaziyatlarga asoslangan metodlar tahlil qilinadi. O‘qituvchilar va talabalar orasida olib borilgan tadqiqotlar asosida yondashuv samaradorligi baholanadi.