TOVAR BELGISIGA TALABNOMA TOPSHIRISH JARAYONI YUZASIDAN TOP-10 DOLZARB SAVOLLARGA AMALIY JAVOBLAR - Nasirillayeva Nadida Otabek qizi; Anamatov Sohib Saitmurot o‘g’li; Mahmudov Nizomiddin Olimjon o‘g’li (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola O‘zbekistonda tovar belgilarini ro‘yxatdan o‘tkazish  jarayoni,  hujjatlar,  to‘lovlar  va  muhim  savollarga  javoblarni  muhokama qiladi. Intellektual mulkni himoya qilish va davlat ro‘yxatiga olish, brend yaratish va iqtisodiy  faoliyatda  muhim  ahamiyatga  ega  huquqiy  jarayonlar  haqida  batafsil ma’lumot beradi.