O‘YIN TEXNOLOGIYALARI ORQALI TA’LIM SIFATINI OSHIRISH - Jo'raboyeva Shoxruza Shuxratjon qizi; Abduxalilova Shoxsanam Azizbek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada o‘yin texnologiyalari orqali ta’lim sifatini oshirish masalasi tahlil  qilingan.  Ta’lim  jarayonida  didaktik  va  interaktiv  o‘yinlardan  foydalanish o‘quvchilarning  bilim  olishga  bo‘lgan  qiziqishini  oshirishi,  ularning  faolligini kuchaytirishi  hamda  mustaqil  fikrlash  ko‘nikmalarini  rivojlantirishi  yoritilgan. Shuningdek,  o‘yin  texnologiyalarining  motivatsiya,  ijodkorlik  va  muloqot madaniyatini  shakllantirishdagi  o‘rni  ko‘rib  chiqilgan.  Tadqiqot  natijalari  o‘yin texnologiyalari ta’lim sifatini oshirishda samarali vosita ekanligini ko‘rsatadi.