LOGISTIKA FAOLIYATIDA OMBORXONA XIZMATINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Boymatov Oʻtkirbek Tilovmurod oʻgʻli,; Yormamatov To‘lqin Choriqul o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotasiya:  Ushbu  maqolada  logistika  tizimimda  omborlarning  ahamiyati bayon etilgan. Mamlakatimizda xizmat ko‘rsatish sohasini shuningdek, logistika va yuk tashuvlari, omborxona logistikasini rivojlantirish va sifatini yaxshilash kunning dolzarb  masalasi  hisoblanadi.  Ishlab  chiqarish  jarayonidagi  ahamiyatiga  ko’ra  va xizmat  ko‘rsatish  sohasiga  qarab  omborlarning  turlari  bayon  etilgan.  Omborxona faoliyatini yanada rivojlantirish va takomillashtirish uchun takliflar keltirilgan.