A XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Raxmatova Chamangul Gadoymurodovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  kichik  maktab  yoshi(boshlang’ich  sinf) o’quvchilarining o’ziga xos jihatlari haqida fikrlar keltirilgan.