KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING O’ZIGA BO’LGAN ISHONCHINI RIVOJLANTIRISH - Anvarjonov Azimjon Anvarjon o‘g‘li, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTASIYA   Maqolada kishining o`ziga o`zi bеradiga  bahoni, uning miqdoriy va sifat ta'rifini aniqlashning bir qator  ekspеrimеntal mеtodari va kichik maktab yoshidagi  bolalarda o‘z-o‘zini  baholash  tushunchasini  ilmiy  nazariy  o‘rganishni  ayrim  masalalari yoritilgan.