XULQI OG‘ISHGAN BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK MEXANIZMLARI VA INTEGRATSION YONDASHUVLARI - Bo'riyeva Gulshan To'rayevna; Azizova Nodira Xoliqovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarida xulqi og‘ishgan bolalar  bilan  olib  boriladigan  psixologik-pedagogik  ishlarning  nazariy  va  amaliy jihatlarini  tahlil  qilishga  bag‘ishlangan.  Unda  xulqi  og‘ishganlikning  kelib  chiqish sabablari, turlari, profilaktikasi va korreksiyasiga qaratilgan innovatsion yondashuvlar yoritilgan.