QARINDOSHLIK NOMLARI ASOSIDAGI MUROJAAT VOSITALARINING LEKSIK-SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Аvezоvа Muyаssаr Pirnаzаrоvnа (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Maqolada  o‘zbek  tilidagi  qarindoshlik  nomlari  asosidagi murojaat  vositalarining  leksik-semantik  va  pragmatik  xususiyatlari  tahlil  qilinadi. Ular yaqin va uzoq qarindoshlarga hamda qarindosh bo‘lmagan shaxslarga nisbatan qo‘llanishiga ko‘ra tasniflanadi.