TA’LIM ISLOHOTLARINI AMALGA OSHIRISHDA HUQUQIY MEXANIZMLAR VA BOSHQARUVNING ZAMONAVIY MODELI - Nasrulloyeva Sabina Narzulloyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Mazkur mavzuda ta’lim islohotlarini amalga oshirish jarayonida qo‘llaniladigan  huquqiy  mexanizmlar  va  ularning  amaliy  ahamiyati  tahlil  qilinadi. Shuningdek, ta’lim tizimini samarali boshqarishda zamonaviy boshqaruv modellari va ularning afzalliklari yoritiladi. Tadqiqotda ta’lim siyosatini takomillashtirishga xizmat qiluvchi  normativ-huquqiy  asoslar  va  innovatsion  yondashuvlar  ko‘rib  chiqiladi. Mavzu ta’lim sifatini oshirish hamda boshqaruv tizimini optimallashtirishga qaratilgan ilmiy xulosalarni o‘z ichiga oladi.