CHET TILI DARSLARIDA O‘QUVCHILARNI INDIVIDUALLASHTIRISHNING SAMARALI YO‘LLARI - Nishonova Gulchehra Ravshanjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur maqolada chet tili darslarini tashkil etishda o‘quvchilarni individuallashtirishning  amaliy  jihatlari  o‘rganilgan.  Maqolada  o‘quv  jarayonini o‘quvchi  ehtiyojlariga  moslashtirish,  darsda  differensiyalangan  yondashuv  va  o‘z-o‘zini baholash vositalaridan foydalanishning pedagogik imkoniyatlari tahlil qilingan. Tadqiqotda  o‘quvchilarni  mustaqil  fikrlashga  o‘rgatish  hamda  ularning  individual yutuqlarini rag‘batlantirish orqali til o‘rganish motivatsiyasini oshirish strategiyalari bayon etilgan.