ASALNING TASNIF, KIMYOVIY TARKIBI VA FIZIK XUSUIYATLARI - G‘oyipova Mo‘tabar Ergashevna; To‘raboyeva Diyora Ulug‘bek qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada asalning tasnifi keltirilgan bo‘lib, unga qo‘shimcha ravishda  asalning  kimyoviy  tarkibi  va  fizik  xossalari  adabiyotlar  tahlili  asosida o‘rganilgan.