JAMOAVIY ISH ORQALI SHAXSIY SIFATLAR NAMOYON BO'LISHINING YOSH DAVRLARIGA MOS PSIXOLOGIK-RUHIY O'ZGARISHLARI - Usmonova Gavharshodbegim Toyir qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqolada jamoaviy faoliyat jarayonida shaxsning ruhiy sifatlari qanday namoyon  bo'lishi  va  bu  namoyon  bo'lish  yosh  davrlari  bo'yicha  qanday  o'ziga  xos xususiyatlarga ega ekanligi tahlil qilinadi. Bolaliк, o'smirlik, o'spirinlik va kattalik davrlarida jamoaviy ishning psixologik mohiyati, guruh munosabatlarining shaxsga ta'siri va har bir yosh bosqichidagi ruhiy dinamika ilmiy asosda ko'rib chiqiladi.