O’SMIRLIKDAGI AGRESSIVLIK VA TAJOVUZKORLIKNING ILMIY ASOSLARI - Abdumalikova Shahzoda Mahmutaliyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:   Ushbu   maqola   orqali   muallif  o’smirlik  davrining o’ziga xos husususiyatlari, jinoyatchilikka  moyillik, agressiya, tajovuzkorlikning   ko’rinishlari   haqida   so’z   yuritadi.