TO‘LOV XIZMATLARI BOZORINING TO‘LOV INFRASTRUKTURASI - Turdimambetova Gulnaz Allabayeva (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA  Ushbu  maqolada  to‘lov  xizmatlari  bozori  va  uning  to‘lov infratuzilmasi,  zamonaviy  raqamli  iqtisodiyotdagi  o‘rni  hamda  rivojlanish tendensiyalari  tahlil  qilingan.  To‘lov  tizimlarining  asosiy  elementlari,  fintech texnologiyalar, elektron to‘lov vositalari va ularning iqtisodiyotga ta’siri yoritilgan. Shuningdek,  O‘zbekistonda  to‘lov  infratuzilmasini  rivojlantirish  istiqbollari  ko‘rib chiqilgan.