FARZAND TARBIYASIDA OILAVIY MUNOSABATLARNING OʻRNI VA AHAMIYATI - Bozorova Inobat Baxshilloyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  farzand  tarbiyasida  oilaviy  munosabatlarning  o‘rni  va ahamiyati  yoritilgan.  Oiladagi  sog‘lom  psixologik  muhit,  ota-onalarning  o‘zaro munosabati,  farzandga  bo‘lgan  mehr-muhabbat  va  e’tiborning  bola  shaxsining shakllanishiga  ta’siri  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  oilaviy  tarbiyaning  bolalarning axloqiy, ma’naviy va psixologik rivojlanishidagi ahamiyati ko‘rsatib berilgan.