MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGLARINING ISH FAOLIYATINI TASHKIL ETISHIDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA YECHIMLAR - Qadirova Shahlo Bog‘ibek qizi,; Duschanova Nasiba Ollaberganovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktab  amaliyotchi  psixologlarining  kasbiy  faoliyatini tashkil  etish  jarayonida  uchraydigan  muammolar,  ularning  kelib  chiqish  sabablari hamda  mazkur  muammolarni  bartaraf  etish  yo‘llari  tahlil  qilingan.  Shuningdek, psixologik  xizmat  samaradorligini  oshirish,  o‘quvchilar,  pedagoglar  va  ota-onalar bilan ishlashda uchraydigan qiyinchiliklar hamda ularning yechimlari yoritilgan.