PSIXOLOGIYANING INSON HAYOTIDAGI OʻRNI VA MAVQEYI - Axmedova Moxira Muxamadovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Psixologik hizmat asoslari, psixologiya sohasidagi asosiy qonun va  tamoyillardir.  Ushbu  asoslar,  psixologik  tadqiqotlarni  amalga  oshirish, ma'lumotlarni to'plash va tahlil qilish, psixologik masalalarni yechish va psixologik ko'mak ko'rsatish jarayonida muhimdir.