RAQAMLI TEXNALOGIYALAR DAVRIDA YOSHLAR PSIXOLOGIYASI - Kodirova Gulnoza Erkinboyevna,; Osimova Madina Shuhratovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  raqamli  texnologiyalar  davrida  yoshlar  psixologiyasining o‘ziga  xos  jihatlari,  internet  va  ijtimoiy  tarmoqlarning  shaxs  rivojlanishiga  ta’siri, media  savodxonlik,  internet  qaramligi,  ta’lim  jarayonidagi  imkoniyatlar  va  mavjud muammolar yoritiladi.