OILAVIY TARBIYANING SHAXS KAMOLOTIGA TA’SIRI - Shokirova Matluba Kosimjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  oilaviy  tarbiyaning  shaxs  kamolotidagi  o‘rni  va  ahamiyati yoritilgan.  Oila insonning birlamchi  ijtimoiylashuv  muhiti sifatida uning  ma’naviy, axloqiy, ruhiy va intellektual rivojlanishiga bevosita ta’sir ko‘rsatishi tahlil qilingan. Shuningdek, oiladagi sog‘lom muhit, ota-onalarning tarbiyaviy faoliyati hamda milliy qadriyatlarning shaxs shakllanishidagi roli ochib berilgan.