MAKTAB PSIXOLOGINING TA’LIM JARAYONIDAGI O’RNI - Jurayeva Mohijamol Xolmamatovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya   Ushbu  maqolada  maktab  psixologining  ta’lim  jarayonidagi  o‘rni,  uning o‘quvchilar, o‘qituvchilar va ota-onalar bilan olib boradigan faoliyati hamda ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, psixologik xizmatning asosiy vazifalari  va  ta’lim  muassasasidagi  samarali  faoliyatining  pedagogik-psixologik jihatlari tahlil qilingan.