STRESS VA UNI BOSHQARISH USULLARI - Davlatova Nodira Abduqayum qizi,; Nazaraliyeva Hafiza Yulchiboy qizi, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  stress  tushunchasi,  uning  kelib  chiqish  sabablari,  inson organizmi va ruhiyatiga ta’siri hamda stressni samarali boshqarish usullari yoritilgan. Shuningdek,  stressning  salbiy  oqibatlarini  kamaytirish  va  insonning  ruhiy salomatligini  saqlashda  qo‘llaniladigan  psixologik  hamda  amaliy  metodlar  tahlil qilingan.