PSIXOLOGIK SALOMATLIK VA UNING AHAMIYATI - Raxmonova Ra’no Turg’unpo’latovna,; Abdixalilova Sevara Po’latjonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya Mazkur  maqolada  psixologik  salomatlik  tushunchasi,  uning  inson  hayotidagi o‘rni, psixologik salomatlikka ta’sir etuvchi omillar hamda uni mustahkamlash yo‘llari yoritilgan.  Shuningdek,  ruhiy  barqarorlikni  saqlashning  shaxs  rivojlanishi,  ijtimoiy munosabatlar va mehnat faoliyatidagi ahamiyati tahlil qilingan.