TA’LIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMAT: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLI VAZIYATLAR - Narbayeva Naima Maxmudjanovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  tizimida  psixologik  xizmatning  o‘rni,  uning imkoniyatlari va faoliyat jarayonida uchraydigan muammoli vaziyatlar tahlil qilingan. Shuningdek,  psixologik  xizmatning  o‘quvchilar,  pedagoglar  va  ota-onalar  bilan ishlashdagi ahamiyati hamda samaradorligini oshirish yo‘llari yoritilgan.