RUHIY CHARCHOQNI YUZAGA KELISHIGA SABAB BOʻLUVCHI PSIXOLOGIK OMILLAR - Umarova Nodira Rustamovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Mazkur maqolada ruhiy charchoqning mohiyati, uning yuzaga kelishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar hamda inson faoliyati va salomatligiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek,  ruhiy  charchoqning  oldini  olish  va  uni  bartaraf  etishning  samarali psixologik usullari tahlil qilingan.