RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI YOSHLAR ONGIGA TA’SIRI VA PSIXOLOGIK YECHIMLARI - Hamidova Gulrux Habibullayevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  raqamli  texnologiyalarning  yoshlar  ongiga  ko‘rsatadigan ijobiy  va  salbiy  ta’sirlari,  ularning  psixologik  rivojlanishidagi  o‘rni  hamda  mazkur jarayon  bilan  bog‘liq  muammolar  tahlil  qilingan.  Shuningdek,  raqamli texnologiyalardan oqilona foydalanish, yoshlarning psixologik salomatligini saqlash va salbiy ta’sirlarning oldini olish bo‘yicha psixologik yechimlar yoritilgan.