O‘QUVCHI-QIZLARNI RUHIY HOLATINI TOʻGʻRI BAHOLASH HAMDA TAʼLIM TARBIYA BERISHNING OʻZIGA XOS USULLARI - Pardayeva Nasiba Dastonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  o‘quvchi-qizlarning  ruhiy  holatini  to‘g‘ri  baholashning psixologik asoslari hamda ularga ta’lim-tarbiya berishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilgan. Shuningdek, qizlarning yosh va individual rivojlanish jihatlari, emotsional holatini aniqlash usullari hamda samarali pedagogik yondashuvlar tahlil qilingan.