TAʼLIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMAT FAOLIYATINI QOʻLLAB- QUVVATLASHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Qambarova Gulnora Vaxobovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  tizimida  psixologik  xizmat  faoliyatini  qo‘llab-quvvatlashning dolzarb psixologik masalalari yoritilgan. Psixologik xizmatning ta’lim muassasalaridagi o‘rni, o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar bilan olib boriladigan ishlarning  ahamiyati  hamda  ushbu  faoliyat  samaradorligini  oshirish  omillari  tahlil qilingan. Shuningdek, psixologik xizmatni rivojlantirishga qaratilgan amaliy tavsiyalar bayon etilgan.