MAKTAB OʻQUVCHILARNI KASB-HUNARGA YOʻNALTIRISHNING ZAMON TALABLARI ASOSIDA AMALGA OSHIRILISHI - Astanaqulova Shahriniso Suyunovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  maktab  o‘quvchilarini  kasb-hunarga  yo‘naltirishning zamonaviy  talablari,  kasbiy  yo‘nalishni  aniqlashda  psixologik  va  pedagogik yondashuvlarning  ahamiyati  yoritilgan.  Shuningdek,  o‘quvchilarning  qiziqishlari, qobiliyatlari  va  mehnat  bozori  ehtiyojlarini  hisobga  olgan  holda  kasb-hunarga yo‘naltirish ishlarini tashkil etish masalalari tahlil qilingan.