TAʼLIMDA XULQI OGʻIR BOLALAR BILAN ISHLASHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Nazarova Fazila Shamsidinovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’lim  muassasalarida  xulqi  og‘ir  bolalar  bilan  ishlashning psixologik  usullari,  ularning  xulq-atvorida  kuzatiladigan  muammolarning  kelib chiqish  sabablari  hamda  korreksion  va  profilaktik  ishlarning  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek,  pedagog,  psixolog  va  ota-onalar  hamkorligining  samaradorligi  tahlil qilingan.