YOSHLARDA KASBIY LAYOQATNI RIVOJLANTIRISH MASALALARI - Majidova Xolisxon Samiyevna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  yoshlarda  kasbiy  layoqatni  rivojlantirishning  psixologik-pedagogik  jihatlari,  kasbiy  shakllanish  jarayoniga  ta’sir  etuvchi  omillar  hamda yoshlarni  kelajak  kasbiy  faoliyatiga  tayyorlash  masalalari  yoritilgan.  Shuningdek, kasbiy  qiziqish,  qobiliyat  va  kompetensiyalarni  rivojlantirishning  samarali  usullari tahlil qilingan.