YASHIL SUG‘URTA TURLARINI RIVOJLANTIRISH YO‘NALISHLARI: ILMIY-NAZARIY VA AMALIY YONDASHUV - Erkaboev Yorbek Boirbekovich, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  yashil  iqtisodiyot  doirasida  yashil  sug‘urta turlarining  ilmiy-nazariy asoslari,  xalqaro  amaliyot, hamda O‘zbekiston  sharoitida ushbu  xizmat  turlarini  joriy  etish  va  rivojlantirish  imkoniyatlari  tahlil  qilingan. Shuningdek,  mavjud  muammolar  va  ularni  bartaraf  etish  bo‘yicha  amaliy  takliflar ilgari surilgan.