PIANINO CHALISHNI O‘RGATISHDA SAMARALI METODLAR - Do‘smatova Malika Odiljonovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  pianino  chalishni  o‘rgatish  jarayonida qo‘llaniladigan  samarali  metodlar,  ularning  ta’lim  sifatiga  ta’siri  hamda o‘quvchilarning  musiqiy  qobiliyatlarini  rivojlantirishdagi  ahamiyati  yoritilgan. Shuningdek,  pianino  darslarida  innovatsion  pedagogik  texnologiyalar,  individual yondashuv, amaliy mashg‘ulotlar va interfaol metodlardan foydalanishning afzalliklari tahlil  qilingan.  Tadqiqot  natijalari  pianino  ta’limida  zamonaviy  metodlardan foydalanish  o‘quvchilarning  texnik  mahorati,  ijodiy  tafakkuri  va  musiqiy  eshituv qobiliyatini rivojlantirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.