IJTIMOIYLASHUV JARAYONIDA MUNOSABATLAR PSIXOLOGIYASINING O`ZIGA XOSLIGI - Olimqulova Vasila Mamatqulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  ilmiy  maqolada  munosabatlar  psixologiyasi,  ruhiy salomatlikning  munosabatlarga  ta’siri,  sevgi  va  rashkning  ikki  kishi  orasidagi munosabatlarga ta’siri to‘g‘risida umumiy ma’lumotlar keltirilgan.