BOLALARNING TEMPERAMENTI SHAKLLANISHIDA OILANING PSIXOLOGIK TA'SIRI - Jumayeva Shirmonoy Xolmurodovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola o‘quvchilarning xarakterini shakillantirishda oila, maktabgacha ta‘lim  muasassalari,  kasb-hunar  maktablarining  roli  va  ahamiyati  haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.