O’QUVCHILARDA TEMPERAMENT TIPLARINING NAMOYON BO’LISHI - Rasulova Lola Qulbulovna, (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:Ushbu  maqola  o‘quvchilarning  xarakterini  shakllantirishda  oila, maktabgacha ta‘lim muasassalari, kasb-hunar maktablarining roli va ahamiyati haqida. Temperament turlari haqida qisqacha ma‘lumot berilgan.