AGRESSIV (TAJOVUZKOR) XULQ-ATVOR XAVF GURUHIGA KIRUVCHI OʻQUVCHILARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO`RSATISH - Mirzaboyeva Maftuna Rasulovna., (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  agessiv-tajovuzkor  xulq-atvorga  ega  bo`lgan o`quvchilar, o`smirlarda agressiya kelib chiqish sabablari, bola xulq-atvorini belgilab beruvchi asosiy omillar va agressiv xulq-atvorga ega o`quvchilarga qanaday psixologik oyrdam ko`rsatish yo`llari  haqida fikr yuritilgan.