TA`LIM TASHKILOTLARIDA PSIXOLOGIK XAVFSIZLIKNI OSHIRISH CHORA-TADBIRLARI - Xoʻrozova Dilfuza Qaxramonovna; Sodiqova Baxtigul Xudoyberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta`lim tashkilotlarida psixologik xavfsiz muhitni yaratish va ushbu jarayonda e`tiborga olinishi kerak bo`lgan jihatlar hamda psixologik xizmat va uning  ayrim turlari haqida fikr yuritilgan.