BOLA SHAXSI SHAKLLANISHIDA O’YIN FAOLIYATINING VAZIFALARI - Salimova Umida Sattorovna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  sog‘lom  avlodni  voyaga  yetkazishda  oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti o’rni hamda oila, maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiya maskani  bo’lib,  shaxsning  kelajagi  shu  maskanda  tarbiyaning  qanday  amalga oshirilishiga, haqida ma’lumot berilgan.