VOYAGA YETMAGANLARGA NISBATAN ZO'RAVONLIK HOLATLARINI OLDINI OLISH BO'YICHA O'QUVCHILAR, PEDAGOGLAR HAMDA OTA-ONALARGA KERAKLI TAVSIYALAR - Qo'shmurodova Klara Xidirboyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada voyaga yetmaganlarga nisbatan sodir etilayotgan zo`ravonlik va uning turlari, zo`ravonlik holatlarini oldini olish chora-tadbirlari va bu borada o`qituvchi va o`quvchiar hamda  ota-onalar qanday ishlarni amalga oshirishlari kerakligi haqida fikr yuritilgan.