PSIXOKORREKSION RIVOJLANTIRUVCHI MASHG’ULOTLAR VA ULARNI O’TKAZISH USULLARI - Xoʻrozova Dilfuza Qaxramonovna; Sodiqova Baxtigul Xudoyberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2026)
Annotatsiya: Ushbu  maqolada  psixokorreksiya  uning turlari, psixokorreksion  ishlarni  amalga  oshirish  mexanizmlari  va  bu  borada  maktab  psixologlari  oldiga qoyilgan vazifalar hamda  psixokorreksion ishlarni amalga oshirishda qo`llash mumkin bo`lgan interfaol metodlarning ayrim turlari haqida fikr yuritilgan.