BO‘LAJAK PEDAGOGLARNING KREATIV FIKRLASH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Ilxamova Bibinur Po‘latjon qizi (TADQIQOTLAR, 2026)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  bo‘lajak  pedagoglarning  kreativ  fikrlash  qobiliyatlarini rivojlantirishning  pedagogik  ahamiyati,  mazmun-mohiyati  hamda  uni takomillashtirish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida kreativ yondashuvning o‘rni, innovatsion metodlardan foydalanish hamda talabalarning ijodiy salohiyatini rivojlantirishga xizmat qiluvchi metodik tavsiyalar bayon etilgan.